Odstranjevanje tatuja – najpogostejši vzroki

Odstranjevanje tatuja ni več tabu tema. Ljudje se tetovirajo iz različnih razlogov. Da se počutijo nekaj pomembnega, da izražajo sebe na takšen način ali celo, da s tatujem dokažejo ljubezen partnerju. Kakorkoli, tatu, ki se nam najprej zdi popoln, lahko kasneje v življenju pomeni veliko obžalovanje. Tukaj je 5 najpogostejših vzrokov, zakaj ljudje želijo odstaniti tatu.

  1. Konec ljubezni

Redki so, ki jih po razhodu s partnerjem ne moti tatu z imenom, datumom ali simbolom, ki spominja na bivšo ljubezen.

  1. Trendi

Tatuji so pogosto pokazatelji naših interesov, hobijev ali pa kažejo določeno pripadnost. Tudi to se z leti spreminja in naenkrat nas tatu začne motiti.

  1. Služba

Mnogo tatujev nastane v mladosti. Takrat pa se morda še ne zavedamo, da lahko naš tatu sproža kasneje v poslovnem svetu polemike o tem, ali je to primerno ali ne. Največkrat se za odstranjevanje tatuja odločajo zdavstveni delavci in učitelji.

  1. Moda

Večina tatujev nastaja s korakom v času ali pa bi lahko rekli tudi modo. Sem sodijo tako različne oblike tatujev kot tudi lokacije na telesu, kamor si damo vtetovirati določen simbol. Trenutno so zelo »in« barvni tatuji. Ampak kaj, ko se moda spreminja in se ponovno lahko zgodi, da želimo odstraniti tatu.

  1. Norost

Odstranjujemo tatuje, ki so jih ljudje v mladih letih pridelali tako, da so se preprosto zbudili z njimi in to niti ni bila zavestna odločitev. Ampak to so izjeme. Večina strank pa je vseeno tistih, ki rečejo, da je »mladost norost« in nemalo med njimi si jih je tudi samih naredilo tatu.

Phi laser center je edini specializirani center za odstranjevanje tetovaž in permanentnega make upa v Sloveniji.

Vas zanimajo primeri odstranjevanja v našem centru? Obiščite našo Facebook (1) Phi laser – lasersko odstranjevanje tattoojev in permanenta obrvi | Facebook ali Instagram stran 𝕆𝔻𝕊𝕋ℝ𝔸ℕ𝕁𝔼𝕍𝔸ℕ𝕁𝔼 𝕋𝔸𝕋𝕋𝕆𝕆𝕁𝔼𝕍 (@philaserslovenija) • Instagram photos and videos.

odstranjevanje tatuja

 

Odstranjevanje tetovaž | PHI LASER SLOVENIJA