V zadnjem času se srečujemo z vse večjim povpraševanjem po odstranjevanju tetovaž in permanentnega makeupa s telesa.

Združenje britanskih dermatologov je nedolgo nazaj predstavilo študijo, v kateri so odkrili, da si vsaj ena tretjina ljudi želi odstraniti svoje tetovaže.

Obžalujete tudi vi vašo tetovažo? Ali permanent obrvi? Si želite, da bi se prebudili in tega ne bi bilo več? Sedaj je to mogoče!

V Phi laser centru izvajamo terapije za odstranjevanje tetovaž in trajnega makeupa, ki varno, zanesljivo in BREZ posledic izbrišejo sledi tvojih preteklih odločitev.

odstranitev tetovaže

Eno najpogostejših vprašanj, ki jih postavite, preden se odločite za odstranitev tetovaže je, koliko terapij bo potrebnih za popolno odstranitev tetovaže.

Število terapij je odvisno od 6 dejavnikov:

– tipa kože,

– lokacije tetovaže na telesu,

– načina tetoviranja in globine barvila,

– gostota, vrsta in globine barvila.

– slojev tetovaže (tetoviranje na že obstoječo tetovažo) in

– strukture kože pod tetovažo (brazgotine).

Odgovore na še več vprašanj, smo vam pripravili tukaj FAQ | PHI LASER SLOVENIJA.

PhiLaser tehnologija je v najbolj učinkovita in predvsem NAJVARNEJŠA rešitev za odstranjevanje tatujev in permanentnega makeupa na trgu. V našem centru smo bili prvi, ki smo v Sloveniji pripeljali Phi laser ter s tem novodobno metodo odstranjevanja tetovaž in permanentnega make upa.

Phi laser je EDINI v Sloveniji, s katerim lahko odstranimo permanentni make up na obrveh ali ustnicah brez, da bi poškodovali kožo ali uničili obrvi. Po odstranjevanju gre stranka lahko ponovno na vrisovanje obrvi oziroma permanent ustnic. 

Poglejte si rezultate naših odstranjevanje s Phi laserjem na Instagram profilu 𝕆𝔻𝕊𝕋ℝ𝔸ℕ𝕁𝔼𝕍𝔸ℕ𝕁𝔼 𝕋𝔸𝕋𝕋𝕆𝕆𝕁𝔼𝕍 (@philaserslovenija) • Instagram photos and videos.

Po odstranjevanju tetovaž s Phi laserjem pigment ni poškodovan (na mestu, kjer odstranjujemo tattoo ni belih lis).

  • Phi laser je najbolj uspešen in učinkovit za trajno odstranjevanje tetovaže, ki ne pušča ran, krast ali brazgotin (če si boš v prihodnosti zaželite nove tetovaže na istem mestu, je to izvedljivo brez težav).
  • Čas okrevanja je krajši v primerjavi s predhodnimi laserji.