Odstranitev tattooja v Maribor na varen način.

V centru Phi laser uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo laserske odstranitve tatooja na trgu. Bili smo prvi ponudnik tega načina odstranjevanja v Sloveniji. Po večletnih izkušnjah so za nami številne uspešne odstranitve tatoojev in permanentnega makeupa obrvi. Nekatere od teh smo objavili na Instagram profilu Phi laser centra 𝕆𝔻𝕊𝕋ℝ𝔸ℕ𝕁𝔼𝕍𝔸ℕ𝕁𝔼 𝕋𝔸𝕋𝕋𝕆𝕆𝕁𝔼𝕍 (@philaserslovenija) • Instagram photos and videos.

Zakaj lasersko odstraniti tetovažo?

Laser je v primerjavi z drugimi metodami najvarnejša metoda za odstranitev tetovaže. Postopek z laserjem je hiter in učinkovit. Terapijo izvaja usposobljena strokovnjakinja z več osvojenimi certifikati na področju odstranjevanja tetovaž, veljavnih v svetovnem merilu.

Postopek trajne odstranitve tetovaže je odvisen od same globine, velikosti in barve tetovaže, starosti tetovaže ter kakovosti barvila tetovaže.

Odločitev za odstranitev tatooja ni enostavna in zagotovo se vam ob tem poraja kar nekaj vprašanj.

 

Ali se lahko po laserski odstranitvi tetovaže ponovno tetoviram na isto mesto?

Ko je površina kože, na kateri je bila izvajana laserska terapija, popolnoma zaceljena (minimalno 6 do 8 tednov), se lahko na istem mestu ponovno tetovirate. Kaj pa cover up tetovaža? V sodelovanju z izkušenimi tetoverji prejmete podrobna navodila, koliko terapij za delno odstranitev morate opraviti, da greste lahko potem na izdelavo tatooja, ki vam bo resnično všeč.

Cena za odstranitev tatoojev ni objavljena zato, ker je odvisna od velikosti in “polnosti” tatoojev. Pošljite nam sliko in odgovorili vam bomo konkretno za vaš primer odstranitve tatooja z laserjem.

Posvet pri nas je brezplačen, za rezervacijo pa nas lahko pokličete ali pišete. PHI LASER SLOVENIJA