Cenik odstranjevanja tetovaž

Brskate po naši strani, kje je cenik za odstranjevanje tetovaž?

Res je, na naši spletni strani nimamo objavljenih cen za odstranjevanje tetovaž. Cena je namreč odvisna od velikosti tetovaže, ni pa to edini dejavnik, ki vpliva na ceno. Cenik bi lahko oblikovali v razrede glede na velikost tetovaže. Vendar pa cena ni odvisna samo od velikosti pač pa tudi od “polnosti” tetovaže. To pa je dejavnik, ki ga stranka sama ne more oceniti. To je razlog, zakaj cenika na naši strani ne najdete.

Cenik odstranjevanja tetovaž

Pa vendar cena za odstranjevanje tetovaže pri nas ni nobena skrivnost. Pošljite nam fotografijo vaše tetovaže preko MMS na telefonsko številko 031285492, preko e-maila na info@philaser.si ali pa nam pišite v inbox na naših družbenih omrežjih Facebook Phi laser – lasersko odstranjevanje tattoojev in permanenta obrvi | Facebook ali Instagram 𝕆𝔻𝕊𝕋ℝ𝔸ℕ𝕁𝔼𝕍𝔸ℕ𝕁𝔼 𝕋𝔸𝕋𝕋𝕆𝕆𝕁𝔼𝕍 (@philaserslovenija) • Instagram photos and videos. Potrudili se bomo, da vam v kar najkrajšem času odgovorimo s konkretno informacijo o ceni za odstranjevanje vaše tetovaže.

Ekipa Phi laser Slovenija ❤️

 

Phi laser je najbolj uspešen in učinkovit način za trajno odstranjevanje tetovaž brez brazgotin. – Odstranjevanje tetovaž | PHI LASER SLOVENIJA

Bistveno je, da pigment odstranjujemo kontrolirano, postopoma in z ustreznim. Laserji se med seboj zelo razlikujejo. Neustrezno izbran laser, nastavitve delovanja in nestrokovna raba laserja lahko pri odstranjevanju tetovaž povzroči opekline in trajne brazgotine.