Usposobljenost za odstranjevanje tetovaž in permanentnega make upa

Zakaj odstranjevanje tetovaž?

Vsak dan nastane veliko novih tetovaž. Prav tako pa je vsak dan veliko posameznikov, ki si želijo tetovažo odstraniti. Nekaterim ni všeč, kako je uspela tetovaža, nekateri si premislijo zaradi pomena ali videza. Spet drugi pa se preprosto želijo znebiti vseh tetovaž na telesu, ker so spremenili način razmišljanja, stil ali pa jih tetovaža zaradi videza ovira v poslovnem svetu. Mnogim pa so tetovaže še vedno všeč in si delajo nove, vendar želijo stare odstraniti, ker je črnilo oksidiralo in tetovaža več ni črna, ampak je pigment zeleno moder.

Bodisi da želite tetovažo oz. tattoo odstraniti v celoti ali pa ga želite prekriti z novo tetovažo, je potrebno najprej tetovažo vsaj delno odstraniti z laserjem. To je najvarnejši način za odstranjevanje tetovaž. Ob primerni usposobljenosti laserskega strokovnjaka ter pravilno izbrani napravi, bo koža ostala popolnoma nepoškodovana.

Usposobljenost za odstranjevanje tetovaž

Phi laser center Slovenija

Phi laser center Slovenija je edini specializiran center za odstranjevanje tetovaž in permanentnega make upa v Sloveniji. Z najnovejšo tehnologijo odstranjevanja prednjačimo zadnja leta in dosegamo izjemne rezultate, ki jih delimo na FB strani (3) Phi laser – lasersko odstranjevanje tattoojev in permanenta obrvi | Facebook in na IG strani https://www.instagram.com/philaserslovenija/.

 

Usposobljenost za odstranjevanje tetovaž

V Phi laser centru smo prav tako edini, ki smo osvojili že 2. certifikat Phi academyje, ki spremlja in usposablja specialiste odstranjevanja tetovaž po vsem svetu. Phi laser center je tako s terapevtko Gordano Jezernik postal tudi izobraževalni center za odstranjevanje tetovaž pri nas z nazivom Royal Artist of Phi academy.

Na področju odstranjevanja tetovaž je bilo v zadnjih letih narejene tudi veliko škode. Mnogo ljudi si je z zaupanjem v strokovnjaka želelo odstraniti tattoo, na koncu pa so ostali razočarani z brazgotino ali hipopigmentacijo na mestu tetovaže. Zato so mnogi prestrašeni in negativno nastrojeni proti odstranjevanju tetovaž, kar je popolnoma razumljivo. Prav zaradi tega se v Phi laser centru trudimo čim več primerov deliti z vami. Prikažemo vam, kako poteka odstranjevanje tetovaž po različnem številu terapij. Z vami delimo tudi, kako izgleda koža takoj po terapiji odstranjevanja tetovaže z laserjem. V objave skušamo vključiti tudi čim več ostalih informacij, ki so pomembne ob tem, ko se odločamo za odstranitev tetovaže.

CENIK ODSTRANJEVANJA TETOVAŽ | PHI LASER SLOVENIJA