Lasersko odstranjevanje mikropigmentacije obrvi in permanentnega make upa – najbolj varen način za odstranjevanje je laser.

 

Odstranjevanje obrvi s Phi laserjem

Pogoste težave s permanentnim make upom obrvi

Vedno več žensk je, ki imajo vrisane obrvi po japonski metodi (microblading), senčene obrvi (shading brows) ali klasični permanentni make up. Žal pa je tudi vedno več takšnih, ki takoj ali čez čas z rezultatom niso zadovoljne. Lahko gre za nepravilno obliko, pretemno barvo ali pa barvo, ki vleče na rdeče oranžno ali zeleno modro.

 

Zakaj odstraniti permanent na obrveh s Phi Laserjem?

Pri odločanju za odstranitev permanentna na obrveh je zelo pomembna previdnost. Laser mora biti primeren za odstranjevanje permanenta na obrazu, kar pomeni, da ne bo poškodoval kože in dlak obrvi.

V našem centru delamo z edinim Phi laserjem v Sloveniji, ki je namenjen odstranjevanju permanentnega make upa. Preden se odločite za odstranjevanje, vedno od izvajalca zahtevajte avtorske slike, s katerimi se boste o navedem prepričali sami.

Vas zanima odstranjevanje tetovaže? Več o tem v prispevku Odstranjevanje tetovaž

Več naših objav lahko spremljate na fb strani(7) Phi laser – lasersko odstranjevanje tattoojev in permanenta obrvi | Facebook