Tetovaže so tudi med zvezdniki pravi hit. Ali je imeti tetovažo pametna ideja ali ne, je težko reči, je pa res, da tudi mnogi zvezdniki obžalujejo svoje tetovaže. Nekateri med njimi si zgrešene tetovaže odstranjujejo, nekateri si jih nameravajo, tretji pa so si jih že.

Ali je imeti tetovažo pametna ideja ali ne, ne bomo rekli, je pa res, da nekateri zvezdniki obžalujejo, da so si dali narediti določene tetovaže…

Razlog za tetovažo je velikokrat v izkazovanju pozornosti oz. dokazovanju ljubezni partnerju. En primer je Kaley Cuoco, ki se je po nori zaljubljenosti, zaroki in poroki dala tudi tetovirati.

Ni trajalo dolgo, saj je dva meseca po razglasitvi ločitve Kaley že začela s procesom odstranjevanja oz. prekrivanja: rimski številki je prekrila z velikim insektom. Na svoj Instagram pa je napisala: “opomba sami sebi: nikar ne zaznamuj telesa s datumi poroke #under30mistakes #donttakeyourselftooseriouslykids,” je še dodala v naslednjem sporočilu.

Obžalovanje nad tetovažami je izrazil tudi Harry Styles. Zvezdnik ima že toliko tetovaž, da se jih ne da prešteti, a ni zadovoljen z vsemi. ”Nekatere tetovaže so mi naredili prijatelji in tako  zelo žal mi je, da sem jim pustil to,” je dejal in ob tem najbrž mislil tudi na Eda Sheerana, ki mu je naredil tetovažo na zapestju.

Med zvezdniki, ki so obžalovali svoje tetovaže so tudi Jennifer Lawrence, Nicole Richie, Adam Levine, Demi Lovato, Megan Fox in številni drugi…preberite najnovejši članek na to temu, objavljen 14. februarja na 24ur: Zvezdniki, ki obžalujejo svoje tetovaže – 24ur.com

Tudi v Sloveniji imamo mnogo znanih in manj znanih oseb, ki močno obžalujejo svojo tetovažo. Prav s tem namenom se v Phi laser centru močno trudimo na tem področju, da sledimo novostim ter svojim strankam nudimo najboljše. Tako so nam v ponos vse zadovoljne stranke, ki jim odstranimo tetovažo ali permanent obrvi brez poškodb in brazgotin. Spremljate nas na Instagramu 𝕆𝔻𝕊𝕋ℝ𝔸ℕ𝕁𝔼𝕍𝔸ℕ𝕁𝔼 𝕋𝔸𝕋𝕋𝕆𝕆𝕁𝔼𝕍 (@philaserslovenija) • Instagram photos and videos in Facebooku Phi laser – lasersko odstranjevanje tattoojev in permanenta obrvi | Facebook.

Imaš tudi sam/a kakšno tetovažo? Ti je za kakšno žal ali si nameravaš narediti še dodatne?

 

Odstranjevanje tetovaž | PHI LASER SLOVENIJA